25 Ağustos 2012 Cumartesi

Bugün Tanıtacağımız Firma KOÇYİĞİT OTOMATİK KEPENK

Sektörel konular hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz;

Bugünkü konumuz ise otomatik kepenk sektörü ile ilgili olacak otomatik kepenk gün geçtikçe kulanımı yaygınlaşmakta önceleri sadece cadde ve avm içlerinde raslanılan otomatik kepenk sistemleri şimdilerde mahalle aralarındaki dükkan, garaj, depo gibi çok geniş kullanım alanına yayılmış durumdadır.

Bunun başlıca nedeni otomatik kepenk fiyatlarını gerek rekabet gerekse firmaların artık bu sistemleri kendi bünyelerinde üretmeye başlamasıdır.



Tanıtıcağımız firmada bunlardan birisi "KOÇYİĞİT Yapı Otomasyon" Koçyiğit kepenk adıyla kepenk sistemleri üretimini ve montajını yapan firma türkiyenin birçok yerine otomatik kepenk sistemleri pazarlamaktadır.



İstanbul genelinde yoğun faliyet gösteren Koçyiğit Kepenk istanbul dışı birçok il'in de otomatik kepenk ve panjur taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vermektedir. Cazip otomatik kepenk fiyatlarıyla adından sözettiren Koçyiğit yapı otomasyon sunduğu servis, tamir ve yedek parça olanaklarıyla daha çok kendinden sözettireceğe benziyor..



Sizlerde Bu olanaklardan faydalanmak isterseniz firmanın web sitesi www.kepenk.com.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.





Firma İletişim:

KOÇYİĞİT YAPI OTOMASYON

HTTP://WWW.KEPENK.COM.TR

TEL : 0216 397 06 02

GSM : 0537 555 60 34


Hiç yorum yok: